Persoonlijke Contact is voor ons van belang en samen met uw bepalen we hoe u dag zal worden verzorgt.

Madina Delicious Food concentreert zich op het kwalitatief hoogwaardige catering. Onze specialiteiten vindt in de Marokkaans & Surinaams keuken. Wij doen dit met passie, een flinke dosis creativiteit en een personal touch.

Ons plezier in het werk is de basis voor onze hoogwaardige dienstverlening. Madina Delicious Food heeft innovatie hoog in het vandaal en pakt elke vraag met de grootste creativiteit aan. Ons doel is om de gasten te verrassen met innoverende gerechten en tot in de details uitgewerkte atmosfeer die het best past bij uw evenement. Wij houden altijd rekening met specifieke wensen, zodat elke gast zich uitermate op zijn/haar gemak kan voelen tijdens het diner/lunch.

Ons hele team werkt met passie om een catering tot een groot succes te maken. Wij geven u en uw gasten de persoonlijke aandacht die uw klanten verdienen. Wij geven invulling aan jullie wensen en vullen behoeftes desgewenst aan door creatieve ideeën aan te reiken.

Of het nu gaat om een smaakvol buffet tijdens een event, bedrijfslunch, picknickmand of diner. Ons motto is aan eten en drinken mag niks mankeren. Daarom heb je een cateraar nodig die zijn vak verstaat. Wij hebben verstand van eten en drinken. Voor grote en kleine bijeenkomsten. Voor een zaken lunch of familiefeest.

Zoekt u een cateraar die uw senses prikkelt om het net even anders te doen? Dan zijn wij uw partner! We luisteren graag.

Smaakvolle kwaliteit. Wij verzorgen voor smaak Madina Delicious Food; omdat het lekker en goed moet zijn!

Madina is er voor iedereen!